OUR STORY

Welkom bij Echica Bistro & Bar in Geldermalsen,


In 1999 opende Echica haar deuren. In de jaren die inmiddels zijn verstreken hebben wij ons concept ontwikkeld tot wat het nu is. Een begrip in onze omgeving.


Een plek waar onze gasten elkaar ontmoeten, sfeervol lunchen en dineren in onze serre, van het zonnetje genieten op ons stijlvolle terras of een drankje drinken aan onze bar, waar wij jou meenemen op een reis door verschillende muziekgenres met diverse muziekiconen aan onze muur.


Bij Echica staan wij voor gastvrijheid, lekker eten en laagdrempeligheid. Het hoeft allemaal niet zo stijfjes. Een tikje Rock ’n Roll moet kunnen en vinden wij leuk.


Welkom bij Echica Bistro & Bar

Sjaak en Anita & team Echica 



Even voorstellen

Anita de bruin

“Vanaf mijn 16e ben ik al werkzaam in de horeca. Destijds begon ik bij mijn ouders in Den Tol te Meteren (Nu 3Zussen).


Inmiddels ben ik al 24 jaar eigenaresse van Echica. Samen met mijn man Sjaak doen we dit met veel liefde, passie en nog steeds met veel plezier.


Onze kinderen, Echica en Levi, werken inmiddels ook in het bedrijf. Dus het is een echt familiebedrijf, net zoals bij ons thuis vroeger. Ook dat maakt dit werk leuk, ik hoop het dan ook nog lang te doen.”

sjaak de bruin

In 2002 maakte ik de overstap vanuit Defensie naar Echica. Destijds een uitdaging en een sprong in het diepe, maar het contact met de gasten maakt dit een gezellig beroep. Het geeft me een goed gevoel dat we de afgelopen jaren iets leuks neergezet hebben in Geldermalsen.


Anita en ik vinden het nog steeds leuk om dingen te veranderen binnen de zaak. Daarnaast ben ik erg trots op onze kids, die het inmiddels heel goed doen op de werkvloer.


Gelukkig is er ook nog tijd voor hobby's. Zo steek ik o.a. ook veel tijd in mijn honden. Een andere leuke bezigheid.”


Het favoriete gerecht van ..

ECHICA

Nothing but Cheese

Kaasfondue – Emmentaler – Goudse kaas – 

Gruyère – truffel – brood –

diverse groenten.

Welkom bij Echica Bistro & Bar in Geldermalsen

Share by: