Route

De centrale ligging aan de rand van het centrum van Geldermalsen, nabij de snelwegen A2 en A15, maken Echica Bistro & Bar goed en gemakkelijk bereikbaar.

Adresgegevens

Rijksstraatweg 52
4191 SG Geldermalsen

Via de A15 vanaf Tiel

U neemt afslag Geldermalsen (30), bovenaan gaat u rechts richting Geldermalsen, bij de 2e rotonde gaat u links de provinciale weg op richting Geldermalsen Bij de volgende rotonde gaat u rechts de Rijksstraatweg op, na drie honderd meter vindt u ons aan de rechterzijde.

Via de A15 vanaf Gorinchem

U neemt afslag Meteren (30a), Bovenaan gaat u linksaf op de Rijksstraatweg richting Meteren. U blijft deze weg volgen, passeert na 1,8 km een spoorwegovergang en bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Na drie honderd meter vindt u ons aan de rechterzijde.

Via de A2 vanaf Utrecht of ‘s-Hertogenbosch

U rijdt door tot knooppunt Deil. Op knooppunt Deil volgt u de richting Tiel (A15). U neemt afslag Meteren (30a), Bovenaan gaat u linksaf op de Rijksstraatweg richting Meteren. U blijft deze weg volgen, passeert na 1,8 km een spoorwegovergang en bij de volgende rotonde gaat u rechtdoor. Na drie honderd meter vindt u ons aan de rechterzijde.

>
Lekker hapje eten?
Reserveer direct

U kunt bij ons zowel telefonisch als online reserveren.

Heeft u vragen, opmerkingen of specifieke wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

0345-581548
Echica’s nieuwtjeBekijk alle
Covid-19

Beste Gast,

Wat zijn wij blij dat er weer een versoepeling heeft plaatsgevonden per 1 juli. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij uiterst voorzichtig blijven en de richtlijnen van het RIVM blijven volgen. Uiteraard richten wij ons restaurant in op de 1,5 m regeling.

Hygiene stond bij ons al hoog in het vaandel maar we zullen hier (nog steeds) meer op toezien. Als u reserveert gaan wij er van uit dat u geen klachten omtrent covid-19 heeft.

Uiteraard is ons terras ingericht op de 1,5 meter! Voor het diner werken wij niet meer met shifts, u kunt dus op elk gewenst tijdstip reserveren. Ook de borrelaars zijn weer van harte welkom.

Voor borrelen op het terras geldt de 1,5 meter regel, niet staan, en niet aanschuiven bij een ( andere) tafel zonder eerst met ons te overleggen.

Reserveren voor een borrel, binnen of op het terras, is aan te raden. Zo bent u ondanks de beperkingen zeker van een tafeltje

Wij hopen op uw begrip!

Op deze manier is het voor u en ons team zo veilig en gezellig mogelijk.

Liefs Team Echica