Over Echica

3 juni 1999 opende eetcafé Echica haar deuren.

In de 20 jaren die inmiddels verstreken zijn is het concept door vele aanpassingen en veranderingen ontwikkeld tot wat het nu is, en is de motivatie om te ondernemen nog onverminderd.

Een sfeervolle bistro met een gezellige muziekbar met tal van andere mogelijkheden. Zo is Echica een permanente trouwlocatie binnen de gemeente West Betuwe. DE locatie in de omtrek om uw exclusieve (familie)feest te vieren (besloten feesten). Echica heeft een kleurrijk vernieuwd en uitgebreid terras met diverse loungemogelijkheden.

NIEUW! bij Echica, een apart 2e terras voor onze streetfood & takeaway gerechten. Ook op dit terras kun je heerlijk zitten en relaxen onder het genot van onze diverse streetfood gerechtjes, verse friet en snacks, verpakte ijsjes. Afhalen? Heb je bv. onze XXL takeaway carpaccio al geprobeerd? Kijk even op de pagina “Takeaway”.

7 dagen per week staat team Echica voor u klaar. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om aan de wensen van onze gasten te voldoen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Even voorstellen

Anita de Bruin:

“Vanaf mijn 16e ben ik al werkzaam in de horeca. Destijds begon ik bij mijn ouders in Den Tol te Meteren ( Nu 3Zussen). Inmiddels ben ik al 20 jaar eigenaresse van Echica. Samen met mijn man Sjaak doen we dit met veel liefde, passie en nog steeds met veel plezier. Onze kinderen werken inmiddels ook bij Echica, dus ook dit wordt al een echt familiebedrijfje, net zoals bij ons thuis vroeger. Ook dat maakt dit werk leuk, ik hoop het dan ook nog lang te doen.”

Sjaak de Bruin:

“In 2002 maakte ik de overstap vanuit Defensie naar Echica. Dit was natuurlijk wel een overgang en ook een uitdaging aangezien ik geen horeca ervaring had. Het contact met de gasten maakt dit een gezellig beroep. En ook vind ik het leuk om aan het concept Echica te blijven werken om zo wat leuks neer te zetten in Geldermalsen. Hiervoor doen Anita en ik veel inspiratie en ideeën op tijdens reizen naar allerlei bestemmingen, erg leuk. Laagdrempeligheid en gastvrijheid zijn belangrijke aspecten bij ons. Het hoeft allemaal niet zo stijfjes. Een tikje “rock & rol” moet kunnen en vinden wij wel leuk.”

Lekker hapje eten?
Reserveer direct

U kunt bij ons telefonisch reserveren.

Heeft u vragen, opmerkingen of specifieke wensen? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!

0345-581548
Echica’s nieuwtjeBekijk alle
Vrijdag 5 november

ECHICAS SILENT DISCO 🎧🎧🎧 met DJ & Dancefloor
Entreekaartjes 10,= Euro (vol = vol).